Turbo opleiding koken gastheerschap

Turbo opleiding Cuisinier/Gastheer, -vrouw (april 2020)

Onze Turbo opleiding Cuisinier/Gastheer, -vrouw is de ideale basis opleiding koken en gastheerschap. Met deze unieke opleiding leer je in 22 lesdagen de essentie van wat je moet...
Bekijk Opleiding Aanmelden
Opleiding gastronoom-sommelier, level 3 door Peter Klosse

Professioneel Gastronoom-Sommelier, level 3 (september 2020)

Onze opleiding Professioneel Gastronoom-Sommelier, level 3 is de springplank om tot de besten in het vak te gaan horen. We gaan je alles over smaak leren. En dat is nuttig, want...
Bekijk Opleiding Aanmelden
Wijn spijs cursus proeverij

Specialisatie: Wijn & Spijs (april 2020)

De specialisatie Wijn & Spijs geeft inzicht in smaak en het combineren van wijnen en gerechten. Deze specialisatie is bedoeld voor iedereen die beroepsmatig met wijn-spijs...
Bekijk Cursus Aanmelden
Wijnen proeven tijdens de opleiding gastronoom sommelier

Specialisatie: WSET Advanced level 3 (mei 2020)

Wil jij door met leren over wijn? Of misschien droom je er wel van om ooit Master of Wine te worden? Dan is het behalen van het WSET level 3 Advanced Certificate een logische...
Bekijk Cursus Aanmelden
Angelique Schmeinck maakt een eetschilderij

Specialisatie: Culinair denken (oktober 2020)

In de specialisatie Culinair Denken staat flavour design centraal. Je leert denken in functies: wat is de bijdrage van een ingrediënt aan het smaakprofiel van het gerecht? Je...
Bekijk Cursus Aanmelden

Opleiding Culinaire Gastronomie (in ontwikkeling)

*Deze culinaire opleiding is nieuw en nog volop in ontwikkeling. Voel jij je aangesproken en heb je interesse? Laat het ons weten! Deze nieuwe culinaire opleiding zit bomvol...
Bekijk Opleiding
Gastronoom sommelier level 2 wijncursus

Gastronoom-Sommelier, level 2 (februari 2020) [GESTART]

*Deze cursus is helaas al gestart. De volgende cursus Gastronoom-sommelier (level 2) staat gepland voor voorjaar 2021. Heeft u interesse? Laat het ons alvast weten en dan...
Bekijk Cursus Aanmelden
Specialisatie Bier & Spijs

Specialisatie: Bier & Spijs (januari 2020) [GESTART]

*Deze cursus is helaas al gestart. De volgende specialisatiecursus Bier & Spijs staat gepland voor voorjaar 2021. Heeft u interesse? Laat het ons weten en dan reserveren wij...
Bekijk Cursus
Theus de Kok

Specialisatie: Wild & Wildbereiding (9 januari 2020) [GESTART]

*Deze cursus is helaas al gestart. De volgende specialisatiecursus Wild & Wildbereiding staat gepland voor najaar 2020. Heeft u interesse? Laat het ons weten en dan reserveren...
Bekijk Cursus