Opleiding gastronoom-sommelier, level 3 door Peter Klosse

Professioneel Gastronoom-Sommelier, level 3 (september 2020)

Onze opleiding Professioneel Gastronoom-Sommelier, level 3 is de springplank om tot de besten in het vak te gaan horen. We gaan je alles over smaak leren. En dat is nuttig, want...
Bekijk Opleiding Aanmelden
Turbo opleiding koken gastheerschap

Turbo opleiding Cuisinier/Gastheer, -vrouw (oktober 2020)

Onze Turbo opleiding Cuisinier/Gastheer, -vrouw is de ideale basis opleiding koken en gastheerschap. Met deze unieke opleiding leer je in 22 lesdagen de essentie van wat je moet...
Bekijk Opleiding Aanmelden
Wijn spijs cursus proeverij

Specialisatie: Wijn & Spijs (september 2020)

De originele start van deze cursus op maandag 6 april ging helaas niet door. De voorlopige nieuwe startdatum is maandag 21 september. De specialisatie Wijn &...
Bekijk Cursus Aanmelden
Wijnen proeven tijdens de opleiding gastronoom sommelier

Specialisatie: WSET Advanced level 3 (mei 2020)

Wil jij door met leren over wijn? Of misschien droom je er wel van om ooit Master of Wine te worden? Dan is het behalen van het WSET level 3 Advanced Certificate een logische...
Bekijk Cursus Aanmelden
Angelique Schmeinck maakt een eetschilderij

Specialisatie: Culinair denken (oktober 2020)

In de specialisatie Culinair Denken staat flavour design centraal. Je leert denken in functies: wat is de bijdrage van een ingrediënt aan het smaakprofiel van het gerecht? Je...
Bekijk Cursus Aanmelden
Theus de Kok

Specialisatie: Wild & Wildbereiding (oktober 2020)

In onze Specialisatie cursus Wild & Wildbereiding leert Meesterkok Theus de Kok je alle weetjes over wild en de fijne kneepjes van wildbereiding. Alle gangbare (wilde)...
Bekijk Cursus Aanmelden

Opleiding Culinaire Gastronomie (in ontwikkeling)

*Deze culinaire opleiding is nieuw en nog volop in ontwikkeling. Voel jij je aangesproken en heb je interesse? Laat het ons weten! Deze nieuwe culinaire opleiding zit bomvol...
Bekijk Opleiding
Gastronoom sommelier level 2 wijncursus

Gastronoom-Sommelier, level 2 (februari 2020) [GESTART]

*Deze cursus is helaas al gestart. De volgende cursus Gastronoom-sommelier (level 2) staat gepland voor voorjaar 2021. Heeft u interesse? Laat het ons alvast weten en dan...
Bekijk Cursus Aanmelden
Specialisatie Bier & Spijs

Specialisatie: Bier & Spijs (januari 2020) [GESTART]

*Deze cursus is helaas al gestart. De volgende specialisatiecursus Bier & Spijs staat gepland voor voorjaar 2021. Heeft u interesse? Laat het ons weten en dan reserveren wij...
Bekijk Cursus