Opleiding gastronoom-sommelier, level 3 door Peter Klosse

Professioneel Gastronoom-Sommelier, level 3 (september 2021)

Onze opleiding Professioneel Gastronoom-Sommelier, level 3 is de springplank om tot de besten in het vak te gaan horen. We gaan je alles over smaak leren. En dat is nuttig, want...
Bekijk Opleiding Aanmelden
Biodynamische wijngaard - Academie voor Gastronomie

Master Course: Biodynamic Wine & Viticulture (september 2021 – ENG)

Ben jij een sommelier, wijnkoper, wijnbouwer of een andere wijnprofessional met interesse in biodynamische wijn? Op 20 & 21 september presenteren Romana Echensperger MW, Dr....
Bekijk Cursus Aanmelden
Turbo opleiding koken gastheerschap

Turbo opleiding Cuisinier/Gastheer, -vrouw (september 2021)

Onze Turbo opleiding Cuisinier/Gastheer, -vrouw is de ideale basis opleiding koken en gastheerschap. Met deze unieke opleiding leer je in 22 lesdagen de essentie van wat je moet...
Bekijk Opleiding Aanmelden
Gastronoom sommelier level 2 wijncursus

Gastronoom-Sommelier, level 2 (april 2021)

Heb jij de ambitie om je te ontwikkelen tot een goede gastheer/-vrouw of heb je gewoon interesse in sommelier vaardigheden? Dan moet je het nodige weten van wijnen, koffie, thee,...
Bekijk Cursus Aanmelden
Wijn spijs cursus proeverij

Specialisatie: Wijn & Spijs (voorjaar 2022)

** Vanwege de coronamaatregelen kon de specialisatiecursus Wijn & Spijs in 2021 helaas niet doorgaan. Op dit moment worden nieuwe data ingepland voor de volgende cursus in het...
Bekijk Cursus Aanmelden
Specialisatie Bier & Spijs

Specialisatie: Bier & Spijs (september 2021)

De opkomst van nieuwe en lokale bieren is misschien wel de meest spectaculaire ontwikkeling binnen de gastronomie in de afgelopen jaren. Inmiddels heeft vrijwel iedere plaats in...
Bekijk Cursus Aanmelden
Theus de Kok

Specialisatie: Wild & Wildbereiding (oktober 2021)

**Vanwege de corona maatregelen is de start van deze cursus uitgesteld van oktober 2020 tot oktober 2021. In onze Specialisatie cursus Wild & Wildbereiding leert...
Bekijk Cursus Aanmelden
Angelique Schmeinck maakt een eetschilderij

Specialisatie: Culinair denken (oktober 2021)

In de specialisatie Culinair Denken staat flavour design centraal. Je leert denken in functies: wat is de bijdrage van een ingrediënt aan het smaakprofiel van het gerecht? Je...
Bekijk Cursus Aanmelden
Wijnen proeven tijdens de opleiding gastronoom sommelier

Specialisatie: WSET Advanced level 3 (mei 2022)

Wil jij door met leren over wijn? Of misschien droom je er wel van om ooit Master of Wine te worden? Dan is het behalen van het WSET level 3 Advanced Certificate een logische...
Bekijk Cursus Aanmelden