Opleiding gastronoom-sommelier, level 3 door Peter Klosse

Professioneel Gastronoom-Sommelier, level 3 (september 2020)

Onze opleiding Professioneel Gastronoom-Sommelier, level 3 is de springplank om tot de besten in het vak te gaan horen. We gaan je alles over smaak leren. En dat is nuttig, want...
Bekijk Opleiding Aanmelden
Turbo opleiding koken gastheerschap

Turbo opleiding Cuisinier/Gastheer, -vrouw (januari 2021)

Onze Turbo opleiding Cuisinier/Gastheer, -vrouw is de ideale basis opleiding koken en gastheerschap. Met deze unieke opleiding leer je in 22 lesdagen de essentie van wat je moet...
Bekijk Opleiding Aanmelden
Wijn spijs cursus proeverij

Specialisatie: Wijn & Spijs (september 2020) [VOL]

**Deze cursus is VOL. We maken spoedig bekend wanneer de volgende cursus start. De specialisatie Wijn & Spijs geeft inzicht in smaak en het combineren van wijnen en...
Bekijk Cursus Aanmelden
Gastronoom sommelier level 2 wijncursus

Gastronoom-Sommelier, level 2 (februari 2021)

Heb jij de ambitie om je te ontwikkelen tot een goede gastheer/-vrouw of heb je gewoon interesse in sommelier vaardigheden? Dan moet je het nodige weten van wijnen, koffie, thee,...
Bekijk Cursus Aanmelden
Angelique Schmeinck maakt een eetschilderij

Specialisatie: Culinair denken (oktober 2020)

In de specialisatie Culinair Denken staat flavour design centraal. Je leert denken in functies: wat is de bijdrage van een ingrediënt aan het smaakprofiel van het gerecht? Je...
Bekijk Cursus Aanmelden
Theus de Kok

Specialisatie: Wild & Wildbereiding (oktober 2020)

In onze Specialisatie cursus Wild & Wildbereiding leert Meesterkok Theus de Kok je alle weetjes over wild en de fijne kneepjes van wildbereiding. Alle gangbare (wilde)...
Bekijk Cursus Aanmelden
Specialisatie Bier & Spijs

Specialisatie: Bier & Spijs (januari 2021)

De opkomst van nieuwe en lokale bieren is misschien wel de meest spectaculaire ontwikkeling binnen de gastronomie in de afgelopen jaren. Inmiddels heeft vrijwel iedere plaats in...
Bekijk Cursus Aanmelden

Opleiding Culinaire Gastronomie (in ontwikkeling)

*Deze culinaire opleiding is nieuw en nog volop in ontwikkeling. Voel jij je aangesproken en heb je interesse? Laat het ons weten! Deze nieuwe culinaire opleiding zit bomvol...
Bekijk Opleiding