Professioneel Gastronoom-Sommelier, level 3 (september 2019)

Het is nuttig om veel van smaak te weten. Consumenten zijn steeds meer geïnteresseerd in smaak en zoeken beleving. Hoe verras je je gast of een klant in de winkel? Kennis van...
Bekijk Opleiding Aanmelden

Voortgezette koksopleiding (februari 2020)

De kok van vandaag wordt geconfronteerd met vragen die niet of nauwelijks in reguliere opleidingen aan bod komen. Denk aan de maatschappelijke vraagstukken op het gebied van...
Bekijk Opleiding Aanmelden

Turbo opleiding Cuisinier/Gastheer, -vrouw (oktober 2019)

Op zoek naar een goede basisopleiding koken en gastheerschap? Je hebt hem gevonden! Met onze unieke Turbo opleiding leer je in 22 dagen de essentie van wat je moet weten om een...
Bekijk Opleiding Aanmelden
Specialisatie Bier & Spijs

Specialisatie: Bier & Spijs (januari 2020)

De opkomst van speciaalbieren is misschien wel de meest spectaculaire ontwikkeling in de gastronomie van de afgelopen jaren. Ambachtelijke brouwerijen zijn overal en bieden mooie...
Bekijk Cursus Aanmelden
Gerecht opmaken tijdens de Turbo kookopleiding

Specialisatie: Culinair denken (oktober 2019)

Van koks worden smakelijke oplossingen verwacht voor hedendaagse vraagstukken zoals duurzaamheid, klimaat, gezondheid, meer groente & minder vlees en lokale producten. Die...
Bekijk Cursus Aanmelden
Theus de Kok

Specialisatie: Wild & Wildbereiding (31 oktober 2019)

In onze Specialisatie cursus Wild & Wildbereiding leert Meesterkok Theus de Kok je alle weetjes over wild en de fijne kneepjes van wildbereiding. Alle gangbare...
Bekijk Cursus Aanmelden
Gastronoom sommelier level 2 wijncursus

Gastronoom-Sommelier, level 2 (februari 2020)

Heb jij de ambitie om je te ontwikkelen tot een goede gastheer/-vrouw of heb je gewoon interesse in sommelier vaardigheden? Dan moet je het nodige weten van wijnen, koffie, thee,...
Bekijk Cursus Aanmelden
Wijn spijs cursus proeverij

Specialisatie: Wijn & Spijs (april 2020)

De specialisatie Wijn & Spijs geeft inzicht in smaak en het combineren van wijnen en gerechten. Deze specialisatie is bedoeld voor iedereen die beroepsmatig met wijn-spijs...
Bekijk Cursus Aanmelden