Opleiding gastronoom-sommelier, level 3 door Peter Klosse

Professioneel Gastronoom-Sommelier, level 3 (september 2022) [GESTART]

Als je een topper wilt worden in het gastheerschap dan kies je voor de opleiding Professioneel Gastronoom-Sommelier. Deze opleiding is erkend door de bedrijfstak Horeca en...
Bekijk Opleiding Aanmelden
Wijn spijs cursus proeverij

Specialisatie: Wijn & Spijs (september 2022) [GESTART]

** Deze cursus is volgeboekt. Stuur een mailtje naar info@academievoorgastronomie.nl voor een plekje op de wachtlijst. De specialisatie Wijn & Spijs geeft inzicht in...
Bekijk Cursus Aanmelden
Theus de Kok

Specialisatie: Wild & Wildbereiding (oktober 2022)

** Deze cursus is in 2021 gestaakt vanwege Corona maatregelen. Vanaf oktober 2022 worden de laatste 4 lessen afgewerkt. Het is mogelijk om deze laatste 4 lessen tegen gereduceerd...
Bekijk Cursus Aanmelden
Angelique Schmeinck maakt een eetschilderij

Specialisatie: Culinair denken (november 2022)

In de specialisatie Culinair Denken staat flavour design centraal. Je leert denken in functies: wat is de bijdrage van een ingrediënt aan het smaakprofiel van het gerecht? Je...
Bekijk Cursus Aanmelden
Specialisatie Bier & Spijs

Specialisatie: Bier & Spijs (januari 2023)

De opkomst van nieuwe en lokale bieren is misschien wel de meest spectaculaire ontwikkeling binnen de gastronomie in de afgelopen jaren. Inmiddels heeft vrijwel iedere plaats in...
Bekijk Cursus Aanmelden
Gastronoom sommelier level 2 wijncursus

Gastronoom-Sommelier, level 2 (februari 2023)

Heb jij de ambitie om je te ontwikkelen tot een goede gastheer/-vrouw of heb je gewoon interesse in sommelier vaardigheden? Dan moet je het nodige weten van wijnen, koffie, thee,...
Bekijk Cursus Aanmelden