Opleiding gastronoom-sommelier, level 3 door Peter Klosse

Professioneel Gastronoom-Sommelier, level 3 (september 2020)

Onze opleiding Professioneel Gastronoom-Sommelier, level 3 is de springplank om tot de besten in het vak te gaan horen. We gaan je alles over smaak leren. En dat is nuttig, want...
Bekijk Opleiding Aanmelden
Turbo opleiding koken gastheerschap

Turbo opleiding Cuisinier/Gastheer, -vrouw (April 2020)

Onze Turbo opleiding Cuisinier/Gastheer, -vrouw is de ideale basis opleiding koken en gastheerschap. Met deze unieke opleiding leer je in 22 lesdagen de essentie van wat je moet...
Bekijk Opleiding Aanmelden

Voortgezette koksopleiding (februari 2020)

Deze nieuwe culinaire opleiding zit bomvol inspiratie voor koks en andere culinaire professionals die tot de besten willen horen! De voedselwereld is in beweging. Steeds meer...
Bekijk Opleiding Aanmelden
Theus de Kok

Specialisatie: Wild & Wildbereiding (9 januari 2020)

In onze Specialisatie cursus Wild & Wildbereiding leert Meesterkok Theus de Kok je alle weetjes over wild en de fijne kneepjes van wildbereiding. Alle gangbare...
Bekijk Cursus Aanmelden
Specialisatie Bier & Spijs

Specialisatie: Bier & Spijs (januari 2020)

De opkomst van nieuwe en lokale bieren is misschien wel de meest spectaculaire ontwikkeling binnen de gastronomie in de afgelopen jaren. Inmiddels heeft vrijwel iedere plaats in...
Bekijk Cursus Aanmelden
Gastronoom sommelier level 2 wijncursus

Gastronoom-Sommelier, level 2 (februari 2020)

Heb jij de ambitie om je te ontwikkelen tot een goede gastheer/-vrouw of heb je gewoon interesse in sommelier vaardigheden? Dan moet je het nodige weten van wijnen, koffie, thee,...
Bekijk Cursus Aanmelden
Wijn spijs cursus proeverij

Specialisatie: Wijn & Spijs (april 2020)

De specialisatie Wijn & Spijs geeft inzicht in smaak en het combineren van wijnen en gerechten. Deze specialisatie is bedoeld voor iedereen die beroepsmatig met wijn-spijs...
Bekijk Cursus Aanmelden
Wijnen proeven tijdens de opleiding gastronoom sommelier

Specialisatie: WSET Advanced level 3 (2020)

Wil jij door met leren over wijn? Of misschien droom je er wel van om ooit Master of Wine te worden? Dan is het behalen van het WSET level 3 Advanced Certificate een logische...
Bekijk Cursus Aanmelden
Angelique Schmeinck maakt een eetschilderij

Specialisatie: Culinair denken (2020)

In de specialisatie Culinair Denken staat flavour design centraal. Je leert denken in functies: wat is de bijdrage van een ingrediënt aan het smaakprofiel van het gerecht? Je...
Bekijk Cursus Aanmelden