Professioneel Gastronoom-Sommelier, level 3 (september 2019)

Van de moderne gastronoom-sommelier wordt veel verwacht. Consumenten zijn steeds meer geïnteresseerd in smaak en zoeken beleving. Hoe verras je je gast? Een combinatie van wijn...
Bekijk Opleiding Aanmelden

Voortgezette opleiding voor chef-koks (september 2019)

De chef-kok van vandaag wordt geconfronteerd met vragen die niet of nauwelijks in de reguliere opleiding aan de orde komen. Denk aan de maatschappelijke vraagstukken op het gebied...
Bekijk Opleiding Aanmelden

Turbo opleiding Cuisinier/Gastheer, -vrouw (oktober 2019)

Op zoek naar een goede basisopleiding koken en gastheerschap? Je hebt hem gevonden! Met onze unieke Turbo opleiding leer je in 22 dagen de essentie van wat je moet weten om een...
Bekijk Opleiding Aanmelden
Specialisatie Bier & Spijs

Specialisatie: Bier & Spijs (september 2019)

De opkomst van speciaalbieren is misschien wel de meest spectaculaire ontwikkeling in de gastronomie van de afgelopen jaren. Ambachtelijke brouwerijen zijn overal en bieden mooie...
Bekijk Cursus Aanmelden
Gerecht opmaken tijdens de Turbo kookopleiding

Specialisatie: Culinair denken (oktober 2019)

Van chef-koks en andere toekomstige leiders in de culinaire wereld worden smakelijke oplossingen verwacht voor hedendaagse vraagstukken zoals duurzaamheid, klimaat, gezondheid,...
Bekijk Cursus Aanmelden
Theus de Kok

Specialisatie: Wild & Wildbereiding (oktober 2019)

In onze Specialisatie cursus Wild & Wildbereiding leert Meesterkok Theus de Kok je alle weetjes over wild en de fijne kneepjes van wildbereiding. Alle gangbare...
Bekijk Cursus Aanmelden
Gastronoom sommelier level 2 wijncursus

Gastronoom-Sommelier, level 2 (februari 2020)

Heb jij de ambitie om je te ontwikkelen tot een goede gastheer/-vrouw of heb je gewoon interesse in sommelier vaardigheden? Dan moet je het nodige weten van wijnen, koffie, thee,...
Bekijk Cursus Aanmelden
Wijn spijs cursus proeverij

Specialisatie: Wijn & Spijs (mei 2020)

De specialisatie Wijn & Spijs geeft inzicht in smaak en het combineren van wijnen en gerechten. Deze specialisatie is bedoeld voor iedereen die beroepsmatig met wijn-spijs...
Bekijk Aanmelden