Opleiding gastronoom-sommelier, level 3 door Peter Klosse

Professioneel Gastronoom-Sommelier, level 3 (september 2022)

De toppers in het gastheerschap kiezen voor onze opleiding Professioneel Gastronoom-Sommelier, level 3. De opleiding staat hoog aangeschreven en heeft al vele beste sommeliers en...
Bekijk Opleiding Aanmelden
Biodynamische wijngaard - Academie voor Gastronomie

Master Course: Biodynamic Wine & Viticulture (februari 2022 – ENG)

DEZE MASTER COURSE IS VOORLOPIG UITGESTELD TOT FEBRUARI. WE MAKEN DE NIEUWE DATUM SPOEDIG BEKEND. Ben jij een sommelier, wijnkoper, wijnbouwer of een andere wijnprofessional...
Bekijk Cursus Aanmelden
Turbo opleiding koken gastheerschap

Turbo opleiding Cuisinier/Gastheer, -vrouw (november 2021)

Onze Turbo opleiding Cuisinier/Gastheer, -vrouw is de ideale basis opleiding koken en gastheerschap. Met deze unieke opleiding leer je in 22 lesdagen de essentie van wat je moet...
Bekijk Opleiding Aanmelden
Gastronoom sommelier level 2 wijncursus

Gastronoom-Sommelier, level 2 (februari 2022)

Heb jij de ambitie om je te ontwikkelen tot een goede gastheer/-vrouw of heb je gewoon interesse in sommelier vaardigheden? Dan moet je het nodige weten van wijnen, koffie, thee,...
Bekijk Cursus Aanmelden
Wijn spijs cursus proeverij

Specialisatie: Wijn & Spijs (maart 2022) [vol]

** Deze cursus is volgeboekt. Stuur ons een e-mail indien u graag op de wachtlijst wordt gezet. Wij onderzoeken de mogelijkheid om een tweede cursus op te starten in het...
Bekijk Cursus Aanmelden
Specialisatie Bier & Spijs

Specialisatie: Bier & Spijs (januari 2022)

De opkomst van nieuwe en lokale bieren is misschien wel de meest spectaculaire ontwikkeling binnen de gastronomie in de afgelopen jaren. Inmiddels heeft vrijwel iedere plaats in...
Bekijk Cursus Aanmelden
Theus de Kok

Specialisatie: Wild & Wildbereiding (december 2021)

In onze Specialisatie cursus Wild & Wildbereiding leert Meesterkok Theus de Kok je alle weetjes over wild en de fijne kneepjes van wildbereiding. Alle gangbare (wilde)...
Bekijk Cursus Aanmelden
Angelique Schmeinck maakt een eetschilderij

Specialisatie: Culinair denken (januari 2022)

In de specialisatie Culinair Denken staat flavour design centraal. Je leert denken in functies: wat is de bijdrage van een ingrediënt aan het smaakprofiel van het gerecht? Je...
Bekijk Cursus Aanmelden