Opleiding gastronoom-sommelier, level 3 door Peter Klosse

Professioneel Gastronoom-Sommelier, level 3 (september 2020)

Het is nuttig om veel van smaak te weten. Consumenten zijn steeds meer geïnteresseerd in smaak en zoeken beleving. Hoe verras je je gast of een klant in de winkel? Kennis van...
Bekijk Opleiding Aanmelden

Voortgezette koksopleiding (februari 2020)

De kok van vandaag wordt geconfronteerd met vragen die niet of nauwelijks in reguliere opleidingen aan bod komen. Denk aan de maatschappelijke vraagstukken op het gebied van...
Bekijk Opleiding Aanmelden

Turbo opleiding Cuisinier/Gastheer, -vrouw (Januari 2020)

Op zoek naar een goede basis opleiding koken en gastheerschap? Je hebt hem gevonden! Met onze unieke Turbo opleiding Cuisinier/Gastheer, -vrouw leer je in 22 dagen de essentie...
Bekijk Opleiding Aanmelden
Specialisatie Bier & Spijs

Specialisatie: Bier & Spijs (januari 2020)

De opkomst van nieuwe en lokale bieren is misschien wel de meest spectaculaire ontwikkeling binnen de gastronomie in de afgelopen jaren. Inmiddels heeft vrijwel iedere plaats in...
Bekijk Cursus Aanmelden
Gerecht opmaken tijdens de Turbo kookopleiding

Specialisatie: Culinair denken (oktober 2019) [Gestart]

Van koks worden smakelijke oplossingen verwacht voor hedendaagse uitdagingen. Hoe ga je om met duurzaamheid, klimaat, gezondheid, korte ketens, circulair denken en zo voort?...
Bekijk Cursus Aanmelden
Theus de Kok

Specialisatie: Wild & Wildbereiding (9 januari 2020)

In onze Specialisatie cursus Wild & Wildbereiding leert Meesterkok Theus de Kok je alle weetjes over wild en de fijne kneepjes van wildbereiding. Alle gangbare...
Bekijk Cursus Aanmelden
Gastronoom sommelier level 2 wijncursus

Gastronoom-Sommelier, level 2 (februari 2020)

Heb jij de ambitie om je te ontwikkelen tot een goede gastheer/-vrouw of heb je gewoon interesse in sommelier vaardigheden? Dan moet je het nodige weten van wijnen, koffie, thee,...
Bekijk Cursus Aanmelden
Wijn spijs cursus proeverij

Specialisatie: Wijn & Spijs (april 2020)

De specialisatie Wijn & Spijs geeft inzicht in smaak en het combineren van wijnen en gerechten. Deze specialisatie is bedoeld voor iedereen die beroepsmatig met wijn-spijs...
Bekijk Cursus Aanmelden