Opleiding gastronoom-sommelier, level 3 door Peter Klosse

Professioneel Gastronoom-Sommelier, level 3 (september 2021)

De toppers in het gastheerschap kiezen voor onze opleiding Professioneel Gastronoom-Sommelier, level 3. De opleiding staat hoog aangeschreven en heeft al vele beste sommeliers en...
Bekijk Opleiding Aanmelden
Biodynamische wijngaard - Academie voor Gastronomie

Master Course: Biodynamic Wine & Viticulture (september 2021 – ENG)

Ben jij een sommelier, wijnkoper, wijnbouwer of een andere wijnprofessional met interesse in biodynamische wijn? Op 20 & 21 september presenteren Romana Echensperger MW, Dr....
Bekijk Cursus Aanmelden
Turbo opleiding koken gastheerschap

Turbo opleiding Cuisinier/Gastheer, -vrouw (september 2021)

Onze Turbo opleiding Cuisinier/Gastheer, -vrouw is de ideale basis opleiding koken en gastheerschap. Met deze unieke opleiding leer je in 22 lesdagen de essentie van wat je moet...
Bekijk Opleiding Aanmelden
Gastronoom sommelier level 2 wijncursus

Gastronoom-Sommelier, level 2 (februari 2022)

Heb jij de ambitie om je te ontwikkelen tot een goede gastheer/-vrouw of heb je gewoon interesse in sommelier vaardigheden? Dan moet je het nodige weten van wijnen, koffie, thee,...
Bekijk Cursus Aanmelden
Wijn spijs cursus proeverij

Specialisatie: Wijn & Spijs (maart 2022)

** Vanwege de coronamaatregelen kon de specialisatiecursus Wijn & Spijs in 2021 helaas niet doorgaan. Op dit moment worden nieuwe data ingepland voor de volgende cursus in het...
Bekijk Cursus Aanmelden
Specialisatie Bier & Spijs

Specialisatie: Bier & Spijs (januari 2022)

De opkomst van nieuwe en lokale bieren is misschien wel de meest spectaculaire ontwikkeling binnen de gastronomie in de afgelopen jaren. Inmiddels heeft vrijwel iedere plaats in...
Bekijk Cursus Aanmelden
Theus de Kok

Specialisatie: Wild & Wildbereiding (oktober 2021)

4, In onze Specialisatie cursus Wild & Wildbereiding leert Meesterkok Theus de Kok je alle weetjes over wild en de fijne kneepjes van wildbereiding. Alle gangbare (wilde)...
Bekijk Cursus Aanmelden
Angelique Schmeinck maakt een eetschilderij

Specialisatie: Culinair denken (oktober 2021)

In de specialisatie Culinair Denken staat flavour design centraal. Je leert denken in functies: wat is de bijdrage van een ingrediënt aan het smaakprofiel van het gerecht? Je...
Bekijk Cursus Aanmelden