DSC_0319-Bewerkt

Professioneel Gastronoom-Sommelier, level 3 (september 2017)

De opleiding Professioneel Gastronoom-Sommelier is het paradepaardje van de Academie voor Gastronomie. Het is een echte praktijkopleiding, waarbij een jaar lang alle facetten...
Bekijk Opleiding Aanmelden
DSC_0519-Bewerkt

Turbo opleiding Cuisinier/Gastheer, -vrouw (september 2017)

Op zoek naar een goede basisopleiding koken en gastheerschap? Je hebt hem gevonden! Met onze unieke Turbo opleiding leer je in 22 dagen de essentie van wat je moet weten om een...
Bekijk Opleiding Aanmelden
DSC_0284-Bewerkt

Gastronoom-Sommelier, level 2 (februari 2018)

Heb jij de ambitie om je te ontwikkelen tot een goede gastheer/-vrouw of heb je gewoon interesse in sommelier vaardigheden? Dan moet je het nodige weten van wijnen, koffie, thee,...
Bekijk Cursus Aanmelden
DSC_0276 kopie-bewerkt

Cursus Wijn-spijs (januari 2018)

De Cursus Wijn-spijs is bedoeld voor iedereen die beroepsmatig met wijn-spijs te maken heeft, zoals koks, gastheren en wijnadviseurs. Een aantal jaren praktijkervaring en een...
Bekijk Cursus Aanmelden
Balkenbrij en rug van hertekalf met saus van de tong met mosterdzaad, gedroogde abrikoos en pastinaak

Specialisatiecursus Wild en Wildbereiding (oktober 2017)

Wild is vlees uit de natuur, vlees zoals het ooit altijd was. Niets meer en niets minder. Het is puur en ongekunsteld; de dieren hebben in vrijheid geleefd en zelf hun voedsel...
Bekijk Cursus Aanmelden
Wijnflessen

Fast track WSET, level 3 (september 2017)

Wil jij door met leren over wijn? Of misschien droom je er wel van om ooit Master of Wine te worden? Dan is het behalen van het WSET level 3 Advanced Certificate een logische...
Bekijk Cursus Aanmelden